• Fri fragt over 1500,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage på lagervare
  • Lav og del din Ønskeliste Officiel DK Webcam Gavebutik

Lingeri Ordbog

oprettet d. under Guides

Lingeri Ordbog

Lingeri vs. Undertøj – Hvad er forskellen? 


Kender du det, når man står op om morgenen og bare tager det første og bedste undertøj på, som eventuelt ligger øverst i bunken? Det er ikke altid det nødvendigvis passer sammen, men man skal jo tage noget på. Ofte vælger man det, som man føler er mest behageligt og fordi ”ingen skal alligevel se det”? Når man er ude at shoppe, vælger man det, som man kender til og ”det som man ved passer”. Derfor beskriver man det, som værende en almindelig BH eller et par trusser, fordi man lægger jo ikke større tanker bag, såsom hvordan man selv føler sig i sit undertøj – under alle de lag af tøj. 
 

Lingeri er derimod et ord man ofte hører eller ser, men som man i første omgang, måske ikke ved helt præcis hvad betyder. Det er en form for undertøj, men hvilken form? Og hvad betyder de forskellige typer? Man kan næsten føle sig inkompetent som kvinde, hvis man ikke kender til typer som ”Teddy’s, chemise, camisette”. Men bare rolig – du er ikke den eneste! Hele undertøjsverdenen kan være svær at finde rundt i, så følg med her og bliv en del klogere. 
 

Det at gå med lingeri hver dag, er en måde, hvorpå man kan føle sig tilpas i sin egen krop og booste sin selvtillid – og hvem ønsker ikke det? Der er da ikke noget bedre, end at kigge sig selv i spejlet og tænke ”wow, du ser godt ud!” Kvinder fortjener at forkæle sig selv, og føle sig godt tilpas i egen krop – så hold dig ikke tilbage, hvis du tror det blot er til, for at vise det frem, for det er det bestemt ikke!  - Det er dog også helt okay, hvis du blot benytter lingeri en gang imellem og til hverdag bare tager et par trusser i toppen af bunken, vi skal jo også huske at leve og slappe af. 
 

Så hvad er det, der gør lingeri så fantastisk? Jo ser du, lingeri er undertøj i finere kvalitet, som ofte er kendetegnet ved fx silke,  blonder, chiffon, pyntebånd og sløjfer. Lingeri er flot, detaljeret og grundet den høje kvalitet, føles det helt fantastisk at have på. Tænk sig, at det rent faktisk er muligt at finde noget så flot, som samtidigt komplimenterer en kvindes former på alle måder?
Hvorfor skal kvinder lide for skønheden, når man kan købe flot og lækkert lingeri? Det eneste der kommer til at lide i det her tilfælde, det er dit dankort ;-) Lad os inspirere dig lidt til din næste selvforkælelse.  

De forskellige typer af Lingeri


Chemise
 

Foretrækker du at have noget på, under en kjole? Så er en chemise det perfekte valg for dig! En chemise er nemlig en slip-in underkjole i tyndt stof, som i nogle tilfælde også er gennemsigtig og som kan bæres ud over BH og trusser. Den er ofte lavet af et silkelignende materiale og blonder, for at give den et sexet look. Den er utrolig behagelig at have på, hvilket gør den til det perfekte sexede lingeri under en kjole (hvem siger, man ikke kan føle sig sexet under en kjole?) En chemise kan fås både med eller uden støtte til brystet samt med eller uden stropper, alt efter hvad man ønsker. 

Blonde Chemise og string trusse
Chemise fra DK Butik

Denne flotte blonde chemise er med til at støtte brystpartiet og skaber en flot figur. Den er gennemsigtig, hvilket skaber et sexet look og som samtidigt giver et smugkig, til den flotte sorte streng-trusse, som bæres under. Føl dig forførende og uimodståelig i denne flotte chemise.  Med chemisens bøjlekopper og justerende stropper, er den med til at fremhæve brystet på en sexet måde. Sort string trusse medfølger, til at give det fuldendte look. 
 

En anden type af Chemise 

For at give dig et bedre indblik i de forskellige slags chemiser, kommer vi med et bud mere på en fræk sag som også er i kategorien chemise. Hvem siger, at man ikke kan klæde sig i en chemise, som er sæsonbaseret? Se selv denne lækre røde sag, som fremhæver kvindekroppens vidunderlige former. Denne chemise kan benyttes som en fræk underkjole, men også som en top til en flot nederdel – vær kreativ, slip fantasien løs og prøv forskellige frække looks. 

Dette flotte sæt indeholder chemise med aftagelig choker, nissehue og garderbånd med sløjfer. Der er ligeledes et silikonebånd i busten, for at chemisen ikke glider ned.  Chemise rød dk butik guide til lingeri

Blonde Bh Sæt

 Dette elegante sæt er lavet i et sexet, let gennemsigtigt, elastisk blonde materiale. Trussen er en dobbelt string g-streng, som giver et ekstra forførende look. 
Både foran og bagpå er der tilføjet sløjfer, som er med til at… 

Bikini

Er i klar til at blive amazed? Ved første øjefald tænker i med garanti ”en bikini? Jamen er det ikke bare en form for badetøj?”. Jo det skulle man tro, men i lingeri verdenen er det noget helt andet - det er nemlig et par flotte, sexede trusser. Wow ikke? De kan sammensættes med en matchende BH, en chemise eller en camisole, alt efter hvad man ønsker. Hvem elsker ikke lingeri, som kan sammensættes med mere end blot én type? 


 

Bralette

Er du af og til træt af BH’er med bøjle? Generer de og er ubehagelige? Den følelse kender vi vist alle til! Så er en bralette det perfekte valg, til de dage hvor man gerne vil have støtte, men ikke kan overskue irriterende bøjler. En bralette er nemlig en BH uden bøjler, men som stadig giver brystpartiet lidt støtte og et flot, sexet look. De fås både med og uden lukning på ryggen, alt efter hvad dit behov er. 

Delicanta BH Sæt


Bustier

Synes du det er rart med undertøj, som også dækker maven? Så skal du prøve en bustier! Det er en forlænget BH, hvilket betyder den dækker maven og som en lille bonus, kan man vedhæfte strømpebånd, hvis man gerne vil se ekstra sexet ud. Prøv bare at forestil dig, at bære sådan en lækker sag under tøjet? Din bedre halvdel vil med sikkerhed tabe kæben, når du smider tøjet og viser dig frem i en flot bustier! Derudover giver den brysterne et ekstra løft – og hvem elsker ikke det? Blonderne og igen dominerende på denne type lingeri (der er jo blonder på alt lingeri!), men for pokker - de gør altså også bare looket lidt mere elegant og sexet! Hvis i har set Fifty Shades of Grey, så har i set Anastasia i en bustier, som hun bærer inden de skal til Grey’s fundraiser ;-) Bare WOW! 

Camisole

Endnu et fancy ord, for en meget basis type lingeri. Seriøst, hvad får de ud af det? En camisole er rent faktisk ”bare” en undertrøje – men den er selvfølgelig i lækre materialer og flotte designs, hvilket er den store forskel fra en almindelig undertrøje. Den bliver lavet med spaghetti stropper og kan bruges som en almindelig top eller under en bluse. Overrasket? Det var vi også. Det er sikkert også allerede noget, som er en del af dit klædeskab – uden du vidste det. så frygt ej, du langt mere fancy end du havde regnet med, ikke sandt?

Korset

Et korset er den perfekte type lingeri, for at få den ønskede timeglasfigur, som mændene åbenbart finder utroligt tiltrækkende. Det er en klassiker, som kan fremhæve den flotte kvindekrop på en vild måde og giver en flot silhuet! Seriøst, prøv at køb en og tag en stram top eller kjole udover, og se hvilken forskel den gør på din krop. En nem og hurtig løsning, for at fjerne alle buler og irriterende folder på overkroppen, for en dag eller aften – og nemme og hurtige løsninger er vi fan af! Korsettet bliver lavet i forskellige variationer, hvor man kan snøre den eller hæfte den sammen (lidt ligesom en BH faktisk - se mere under corsager). 

Pas dog på du ikke forveksler et Korset med en Corsage, der er noget mindre "stram i det"  


Corsage 

Egentlig kan man se det som et moderne Korset og så alligevel ikke. For hvor korsettet er meget stift og ikke så behageligt at have på er corsagen lavet til netop både at holde på plads men også være behagelig at  have på. 
En corsage er altså langt mere som en bh der også dækker er bredere stykke af maven. en corsage er som oftest udstyret med Strømpeholdere, det er dog ikke en nødvendighed at den har strømpeholdere for at kunne kalde sig en corsage.
En en Corsage er i virkeligheden et behageligt korset, der ikke strammer helt så meget og mest er for udseendet og ikke så meget for timeglas som et reelt korset, en 

Suspender Bælte / Hofteholdere / Strømpeholdere - Kært lingeri har mange navne åbenbart

Ja hvad er så et suspender bælte tænker du? Det er en super smart og super sexet type lingeri, som man kan tilføje til et matchende lingeri sæt! Det er, som det lyder som; et bælte. Detaljen ved det er dog, at der i designet er et strømpebånd, hvilket gør det muligt, at hæfte sine lår høje stockings til det og derved give en yderst sexet detalje, som med sikkerhed vil tease og give dig et uimodståeligt look. 

Hipster

Hipsters er en form for trusser, men denne type sidder lavt på hofterne og har mere stof bagpå, hvilket gør, at den dækker mere af bagdelen, fremfor en almindelig g-streng (bare rolig, det er ikke en full on mormor trusse). Denne trusse er mere ung og trendy og kan give et frisk look. Den er perfekt til dig, som har en lav overkrop, og som ønsker at få den til at se længere ud. Den fås i forskellige materialer, men især designs med blonder er flotte at parre med en matchende BH. 
 

Romper

Denne type lingeri, er en lækker tilføjelse til din samling! Helt konkret er det en en camisole og korte shorts sammensat i en one-piece. Det lyder måske, til at være en meget ”basic-type”, men den kan fremstå utroligt sensuel og alt efter hvilket materiale, som du køber den i, kan den både bruges til at rende rundt i om morgenen, men derimod også til at tease. Især rompers lavet af mesh og tyl, kan fremstå utroligt sexede! Hvorfor tænker i nok? Jamen det er da fordi de er ret gennemsigtige i materialet og efterlader derfor ikke meget til fantasien – alt efter hvad man ønsker at bære under, selvfølgelig ;-) De kan fås både som løstsiddende, men også i tæt materiale. 

 
Negligee / Negligé

En negligee er en slags natkjole, men i meget mere delikat, let og lækkert materiale såsom blonder og silke. 
Det er altså et ord for en natkjole i tyndt delikat materiale. 

Babydoll

En babydoll er en natkjole, men den er løstsiddende og er skåret højt ved låret. De bliver lavet med tynde stropper og 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar