• Fri fragt over 1500,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage på lagervare
  • Lav og del din Ønskeliste Officiel DK Webcam Gavebutik

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
 

For privatlivspolitik og cookie's klik her for at læse

 

DK Production
CVR-nr. 28007981
Adresse: Langdyssevej 1, 4750 Lundby
Kundeservice@dkbutik.dk
Telefon: 74743000

Betaling

Mobilepay, Dankort, visa, Mastercard og bankoverførsel.
*Ved bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering
Du kan se prisen på levering under hver enkelt varer, ved en samlet fragt pris kan du se fragtens pris inden du godkender din ordre.

Det er vigtigt at du er opmærksom på at godkende fragtens pris.
 

Vi levere med GLS, Post Danmark og med bud! Bud levering koster fra 500,00 og skal godkendes to gange, først via ordren og herefter via mail.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til Kundeservice@dkbutik.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. - Vi ser gerne at du forklarer hvorfor du ønsker at ombytte eller returnere dine købte varer. - varen skal være i original emballage, og må ikke være prøvet, have makeup rester eller lign på.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
(Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  
  4. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
  5. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion.
  6. Produkter der er bestilt hjem specifikt til en bestemt ordre. - Du mister altså retten til fortrydelse såfremt vi specifikt har bestilt et produkt hjem til dig efter aftale


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage til denne adresse:

DK Production Langdyssevej 1, 4750 Lundby. mrk. kuverten DK Butik Retur
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Dk Production Langdyssevej 1, 4750 Lundby. mrk kuverten DK Butik Retur
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Du skal forklare problemet/fejlen med varen, samt vedhæfte billeder af varens defekt
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos DK Production og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på DKButik.dk er Ejer af DK Production, Denice Klarskov

DK Production v./ Denice Klarskov

Langdyssevej 1

4750 Lundby
 
  
Som registreret ho DK Butik har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kundeservice@dkbutik.dk

 

Gavekort:

Gyldighedsperiode
Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen med mindre andet fremgår af selve gavekortet. Du kan indløse gavekortet til kontanter, indtil 1 år efter kortet er udløbet.

Bortkomst og misbrug af kortet
Gavekortet kan benyttes til betaling af ihændehaveren uden identifikation, og der er ikke knyttet pinkode eller andre lignende sikkerhedsforanstaltninger til kortet. Gavekortet skal derfor betragtes som kontanter.
Det betyder, at bortkomst og misbrug af gavekortet er dit ansvar og din risiko. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Bortkomne gavekort eller misbrug af gavekort erstattes ikke af DK Butik. Gavekortet kan ikke spærres, hvis det er bortkommet.

Beløbsgrænser
Den maksimale værdi et gavekort kan udstedes på er 2.000 DKK.
Hvis restværdien på gavekortet er under 1 DKK annullerer DK Butik kortet og beløbet slettes.

Kontantindløsning
Du kan kun indløse kortet til kontanter, ved fysisk fremmøde på vores kontor, Langdyssevej 1, 4750 Lundby, efter aftale. Du kan ikke indløse til kontanter på DKbutik.dk

Saldo
Du kan få oplyst saldoen på dit gavekort ved henvendelse til DKButik.dk
 
Gavekort som betalingsmiddel online
Hvis du betaler med gavekort og købet overstiger værdien af gavekortet, kan du betale restbeløbet med enten kreditkort eller bankoverførsel.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice@dkbutik.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via Forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08/05/2023