Hvilken glidecreme, skal jeg vælge?

Oprettet d. under Guides

Hvilken glidecreme, skal jeg vælge?

Vælg den rigtige glidecreme:

Glidecreme er et godt supplement, hvis du vil forbedre dine seksuelle oplevelser. Dog er der også forskel på hvilken glidecreme du/i skal vælge, det kommer nemlig helt an på, hvad den skal bruges til. Det kan for mange godt være lidt en jungle, at finde ud af hvilken glidecreme man skal vælge, og derfor har vi lavet denne guide til jer.

 

Glidecreme til sex:

Når i skal bruge glidecreme til sex, kan man med fordel bruge en glidecreme som er silikonebaseret. Silikonebaserede glidecremer har en bedre glideevne en vandbaserede glidecremer. I forhold til konsistensen er en silikonebaseret glidecreme lidt tykkere og blødere i konsistensen og lidt mere drøj i brug, i forhold til en vandbaseret glidecreme.

Glidecreme til analsex:

I forhold til vaginal sex, producerer vi ikke noget glidemiddel bag til. Derfor kan glidecreme ved analsex være med til at gøre oplevelsen bedre og mere behagelig for begge parter. Der findes glidecremer som specifikt er lavet til anal brug. Disse glidecremer kan både indeholde ingredienser, som gør det nemmere at slappe af, samt ingredienser som gør intrængen og penetrering lettere. Glidecremer til anal brug er som oftest vandbaserede.

 

Glidecreme ved brug af sexlegetøj:

Når du bruger sexlegetøj, der er lavet af silikone er det vigtigt at du vælger en glidecreme der er vandbaseret. Dette skal du gøre da silikonebaseret glidecreme, både kan ødelægge overfladen på dit legetøj, men også fordi silikone mod silikone, kan give forbrændinger. De vandbaserede glidecremer er forholdsvis lette i konsistensen, men føles let og lækker mod huden. En god glidecreme til sexlegetøj kunne fx være: Pjur WOMAN nude glidreceme eller Just Glide - Vandbaseret Glidecreme

 

Glidecreme til kondomer:

For det meste er der allerede glidecreme på kondomer, når de kommer ud af pakningen. Dog kan man sagtens selv påføre ekstra glidecreme efter behov. Man skal dog være opmærksom på hvilken glidecreme man bruger i forbindelse med kondom, da ikke alle glidecremer er velegnet til formålet.

Vi anbefaler: just glide - vandbaseret glidecreme sammen med kondomer

 

Glidecremer til ekstra forkælelse:

Hvis du har lyst til at forkæle din partner, eller dig selv lidt ekstra, findes der også glidecremer til det formål. Man kan både få glidecremer som har en dejlig varmende effekt, og glidecremer med smag, som er særdeles velegnet til oralsex etc.

Hvis du kunne tænke dig at se vores store udvalg af glidecremer, finder du dem på DKButik under kategorien ”Sex Apotek”


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar