• Fri fragt over 1500,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage på lagervare
  • Lav og del din Ønskeliste Officiel DK Webcam Gavebutik

Sommerstænger nu, slip for de røde knopper

Oprettet d. under Vigtig information, Guides

Sommerstænger nu, slip for de røde knopper
Sommerstænger nu, slip for de røde knopper

Sommeren er over os, og det betyder, at vi skal til at vise benene frem. Men for mange betyder det også irritation og røde knopper efter, eller i forbindelse med, barbering. Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Røde knopper efter barbering opstår ofte, fordi bakterier kommer ind i vores åbne porer og hårsække. For at undgå dette er det vigtigt at bruge et rensende produkt efter barbering. Et godt eksempel på dette kunne være Anti-Irritation Spray - Efter Barbering fra Dkbutik.dk.

Denne spray er yderst effektiv, da den har en anti-inflammatorisk virkning og indeholder panthenol, som er beroligende og nærende for vores hud. Ud over det er det også vigtigt at huske at fugte sin hud med creme efter barbering for at holde huden sund og smidig.

Mange døjer også med indgroede hår, men heldigvis er der råd for det. Da vi hele tiden danner nye hudceller, udskilles de gamle og lægger sig på hudoverfladen. Hvis man ikke fjerner dem med fx bodyscrub, vil det være svært for vores hår at bryde igennem, og derfor vil de lægge sig under huden og blive betændte. For at undgå dette anbefaler vi at bruge en bodyscrub 1-2 gange om ugen samt fugte med creme hver dag.

En god creme at bruge efter barbering og eksfoliering kunne være en, der indeholder tea tree olie, da denne ingrediens både renser og fugter huden. Tea tree olie har antiseptiske egenskaber, der kan hjælpe med at holde huden fri for bakterier og samtidig berolige eventuel irritation. Ved at følge disse råd kan du opnå en glattere, mere attraktiv hud og minimere risikoen for røde knopper og indgroede hår, så du kan nyde sommeren og vise dine ben frem med selvtillid.

 

Forbered huden: Start med at rense det område, du ønsker at barbere, for at fjerne snavs og bakterier. Tag et varmt brusebad eller læg en varm klud på området i et par minutter for at blødgøre hårene og åbne porerne. Dette vil gøre barberingen lettere og mindre irriterende for huden.

Eksfolier: Brug en bodyscrub for at fjerne døde hudceller fra området, du skal barbere. Dette vil hjælpe med at forhindre indgroede hår og give en glattere barbering. Gør dette 1-2 gange om ugen for at holde huden sund og klar til barbering.

Påfør barbergel eller -skum: Påfør en generøs mængde barbergel eller -skum på det område, du ønsker at barbere. Dette vil give en glat overflade for barberbladet at glide hen over og mindske risikoen for snitsår og irritation.

Barber med omhu: Brug et skarpt barberblad, og barber i hårets vækstretning for at reducere irritation. Skyl bladet efter hvert strøg for at fjerne hår og barbergel. Tag dig god tid, og undgå at presse for hårdt på huden med barberbladet.

Efterbehandling: Når du er færdig med at barbere, skal du skylle huden grundigt med koldt vand for at lukke porerne. Påfør Anti-Irritation Spray - Efter Barbering fra Dkbutik.dk for at berolige og desinficere huden. Afslut med en fugtgivende creme, der indeholder tea tree olie for at holde huden sund, smidig og fri for bakterier.

Ved at følge disse 5 trin kan du opnå en tæt og behagelig barbering uden røde knopper og indgroede hår. Husk at eksfoliere og fugte regelmæssigt for at holde huden sund og klar til barbering, så du kan nyde sommeren og vise dine ben frem med selvtillid.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar