Sexual Sara "10 Grunde til at jeg er webcam model"

oprettet d.

Sexual Sara

Jeg husker tydeligt 5 år tilbage, da jeg startede som webcam model. Som så mange andre er penge et grundlæggende og vigtigt aspekt i livet. På daværende tidspunkt var det økonomisk frihed som var min motivation. Jeg lavede en internetsøgning, om hvordan man kunne tjene penge hjemmefra, og faldt over en liste med forskellige forslag. Et af forslagene var at tjene penge som webcam model.Jeg undersøgte flere forskellige sider, og læste meget om web camming, til sidst endte jeg inde på Denice’s side - Dkwebcam. Hurtigt indså jeg hvor let og sikkert det var, at jeg kunne sidde på cam i mit eget hjem og gøre ting som at snakke, grine og folk kunne se på mig og jeg kunne tjene rigtige penge på det. Jeg havde altid fået afvide jeg var en attraktiv kvinde, så jeg troede på mig selv, og jeg kunne altid give det et forsøg, se hvordan det går, og hvis ikke det var noget for mig, havde jeg i det mindste prøvet og jeg kunne nemt logge af igen.

Sexual Sara Dk webcam model Citat billede

Første dag som webcam model.

På dag ét var jeg virkelig nervøs. Jeg havde gjort mig klar, med flot makeup, taget noget frækt undertøj på, og sat mig foran computeren. Hvad gør jeg eller siger jeg? Hvad hvis ingen kommer til at se mig? Hvad hvis folk er forfærdelige over for mig? Til sidst måtte jeg bare sluge min nervøsitet og gå efter det. Der er millioner af mennesker, der gør dette, det kan ikke være så slemt. De første par minutter var jeg ved at dø. Jeg slukkede mit kamera, og ville logge af. 

Men så begyndte jeg at modtage den ene besked efter den anden, af Dkwebcams brugere. ‘’ Kom på igen smukke ‘’ , ‘’ Kommer du ikke online igen ? ‘’ ‘Wow, vil se mere frække ‘’

Jeg følte mig smigret og motiveret over brugernes opmærksomhed og komplimenter, og jeg fik hurtig mod på at logge på chatten igen. Jeg begyndte at chatte med brugerne, og jeg indså hurtigt hvor søde og venlige folk er derinde, og efter et par minutter, synes jeg at det var ret sjovt. Jeg kunne ikke tro det, jeg tjente penge imens, jeg grinede, havde det sjovt og følte mig godt tilpas.

Efter min første dag som webcam model, kunne jeg mærke at det ‘’ vækkede ‘’ noget op inde i mig, noget som jeg havde lagt låg på alt for længe. Jeg startede som webcam model, af økonomiske årsager, men fandt så meget mere i dette arbejde, end blot indtjening. Det endte med at blive min vej til personlig frihed.

Mit arbejde som webcam model igennem de sidste 5 år, har hjulpet mig med at lære mig selv bedre at kende. Jeg kender til mine lyster, mine behov og mine grænser, og jeg har respekt for andre mennesker og deres. Jeg kan udtrykke mig selv og min seksuelle natur, og føle at jeg bidrager med noget positivt til andre menneskers hverdag
Sexual Sara DK Webcam model
At være webcam model er meget mere end bare onani på skærmen. Jeg vil her give dig mine top 10 grunde til, hvorfor jeg er webcam model, og hvorfor jeg elsker det !

10 grunde - Hvorfor jeg er webcam model.

1. Økonomisk Frihed

Økonomisk frihed var min start motivation. Jeg troede aldrig jeg ville være i stand til at kunne tjene penge, så jeg ikke skulle bekymre mig om ubetalte regninger. Som webcam model, har jeg ikke den bekymring længere. Jeg kan spare penge op, og gøre ting som jeg har lyst til, og gør mig glad. Som webcam model kan ens indtjening varierer fra uge til uge, så det afhænger alt sammen af hvor meget arbejde man selv lægger i det, og hvor meget man er online sammen med brugerne.

2. Arbejde Hjemmefra

Jeg føler mig sikker, når jeg arbejder hjemmefra. Mit arbejdsrum er som jeg kan lide det, med de ting som der inspirere mig, og jeg kan være fri til at være mig selv. Når man har brug for en pause, er det en bonus at vide at man er hjemme, og man kan logge af, og på igen, når man vil. Er man ude på tur eller ferie, kan man jo også nemt medbringe sin PC og arbejde derfra.

3. Nye oplevelser


Der er ikke én dag, der er den samme. Hver dag byder på nye sjove og frække oplevelser. Man møder så mange forskellige mennesker, og man får lov til at eksperimentere med nye ting. Som webcam model er det virkelig kun din fantasi som sætter grænser for dig, og dine shows.

4. Min tid er min egen

Jeg bliver en bedre webcam model når jeg også har tid til mig selv offline. Jeg kan trække stikket når mine batterier, har brug for at blive genopladet. Så jeg altid har energi og udstråler overskud til brugerne. Med en bærbar computer og et webcam, gør det nemt at arbejde, når du vil og hvor du vil. Som webcam model, er der altid en efterspørgsel efter dig. Så man kan selv bestemme om man vil arbejde morgen, middag eller aften. Dine kunder kan aftale tider med dig, så du kan tilpasse det som du ønsker det.

5. Jeg er i kontrol

Jeg kan sige nej til det, som jeg ikke føler mig tryg med. Hvis en bruger anmoder om noget særligt, som jeg ikke ønsker at gøre, så gør jeg det heller ikke, og jeg kan evt hjælpe med at henvise til en anden model som tilbyder det. Jeg kan også forbyde en bruger at komme ind i min chat, hvis jeg ikke har det godt med dem, eller hvis brugeren er ubehagelig. Hvilket får mig til at føle mig tryg og beskyttet. Som webcam model bestemmer du helt selv hvad du vil gøre og hvad du tilbyder i din chat.

6. Jeg kan udtrykke mig selv
Når jeg er online så åbner jeg op for en side i mig, som er meget naturlig for mig, men meget tabu for resten af verden. Jeg kan træde i karakter og i forskellige roller, og udtrykke forskellige sider af mig, som jeg ikke kan andre steder. Som webcam model lærer man sig selv at kende rigtig godt, og man lære nogle sider af sig selv, som man måske ik troede eksisteret. vigtigst af alt, man kan være sig selv, og fri i sin mest rå form. Der er plads til at være kreativ og eksperimentere med sin seksualitet.

7. Der er plads til alle
Uanset om du er brunette, blondine, stor, lille, ung eller gammel, kan du være cam model. Alle har en fetish, noget der tænder dem, og du vil blive overrasket over, at ikke alle mænd bliver tændt, af smukke model lignede kvinder. De fleste mennesker har en fetish, som får dem til at komme, og jeg elsker at alle er så individuelle i hvad de kan lide. Vær åben og nysgerrig over for folks lyster, vær dig selv på cam, for din personlighed vil altid skinne igennem. Brugerne kan få en til at føle sig som den smukkest person i verden, og det er sådan et løft til dit selvværd og selvtillid man får når man er webcam model.

8. Jeg er min egen Boss
Webcamming giver mig muligheden for at kunne skabe det liv jeg drømmer om, jeg laver noget jeg rent faktisk kan lide, når jeg ønsker det. Jeg kan skabe et arbejdsmiljø som jeg nyder at være i, og jeg har aldrig følt mig mere fri end jeg gør nu. Så er det jo bare et kæmpe plus at have frække kollegaer, som støtter og hjælper hinanden, til nye og spændende måder at lave webcam, så det altid er sjovt og frækt for brugerne, når de kommer online.

9. Det er sjovt og sexet

Det kan være utrolig sjovt og frækt at gå på arbejde. Som webcam model, har man det jo altid sjovt, når man er online. Der ligger mange timer arbejde offline, som man også skal huske på, men det er det hele værd, når man logger på i sin chat, og ser hvordan alle brugerne byder en velkommen. Du er altid savnet, og det er fantastisk at vide at brugerne virkelig er tændt på en, og friske på en sjov og fræk oplevelse
sammen med dig. Du kan have en dårlig dag, men logge på, og få den ændret fuldstændig, med alle de komplimenter man får fra dem. Det er fantastisk, og de er de også.

10. Jeg er nogens grund til at onanere.
Det er og bliver min absolut yndlings grund ! Lysten til sex, er lig med lysten til livet, at du kan bidrage med den glæde til en person, det er så tilfredsstillende! behøver jeg sige mere ? ;)


I et fremtidigt gæsteblogindlæg vil jeg dele mine egne bedste tips til hvordan du selv kan komme i gang som webcam model, og hvordan du får mest succes med det. Så har du selv gået med tanken om at starte som Cam model, skal du huske at læse med. :) I mit arbejde som webcam model inde på dkwebcam.dk har jeg lært så meget om mig selv, og andre mennesker. Hver dag er en ny oplevelse, og selvfølgelig er der også dårlige dage, men som på alle andre jobs, må man nogle gange tage det sure med det søde. Størstedelen af dagene som webcam model, er fyldt med gode oplevelser, søde brugere og personlig frihed. Jeg kunne nemt komme med mange flere grunde til hvorfor jeg har valgt dette arbejde, det er måske ikke et job egnet for alle. Jeg har dog fundet ud af at dette job, passer perfekt til mig og det liv jeg ønsker at leve.

Tak fordi du ville læse med

 

 


 

 

 

KORT OM MIG

Online er jeg kendt som den altid smilende og frække Sexual Sara. Men bag skærmen gemmer der sig en meget eftertænksom og empatisk kvinde, som er nysgerrig på livet og alt hvad det indebære. Mit formål med at blogge på Gæstebloggeren er at komme ud med nogle af mine tanker omkring hvordan det er at arbejde som webcam model, og hjælpe andre mennesker som også ønsker at leve et liv hvor de kan have 100% kontrol og udtrykke deres seksuelle natur, uden at skulle skamme sig eller gemme sig bag skærmen

- Sara


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar