Hvornår har du sidst redet din gearstang ?

oprettet d.

Hvornår har du sidst redet din gearstang ?

Gæsteblogger - Lou-
*Indlægget er tidligere udgivet på Gæstebloggeren, som vi nu har rykket over på Clubdenice.dk's og DK Butiks blog som gæsteblogger indlæg


Offentlige webcamshows og anekdoter fra et liv som webcammodel

 

Mange tænker måske, at jobbet som webcammodel er piece of cake. Og bevares, det er da også nemt og ligetil, at ligge i sin seng og tjene penge på det. Men for at holde sig relevant og spændende, så gælder det om at være kreativ og nytænkende. Det er noget af det jeg synes gør dette job ekstra sjovt. Jeg bruger meget tid på at udtænke koncepter og ideer til fremtidige videoer og cam-lokationer.
Noget af det, som nærmest er gået hen og blevet mit varemærke, er webcamshows i offentligheden. Jeg elsker at finde nye steder at camme fra. Det kan godt være en svær opgave, for der er mange ting man skal tage hensyn til. Dels skal jeg selvfølgelig have god dækning på telefonen – ellers giver projektet ingen mening. Derudover skal jeg finde balancen mellem at være et offentligt sted og ikke være til gene for nogen. Der er mange der gerne vil betale for at se mine shows, men der er helt sikkert også mange der gerne vil være min blege røv foruden, når de er ude og gå en søndagstur.


(Foto fra show #213152 På DK Webcam Klik for at gå til show)
Hvornår har du sidst redet din gearstang af Lou Dkwebcam model


Jeg laver som regel mine offentlige shows i min bil. Det er dejligt bekvemt med de bløde sæder. Derudover er det virkelig efterspurgt, at jeg leger med min gearstang, som nok er det mest brugte legetøj på mine ture ud i det blå. Alternativt legetøj er altid et hit, så ideen med gearstangen kom hurtigt op kort inde i min første public livestream.
Af steder jeg har sendt live fra kan nævnes skove, rastepladser, landeveje og parkeringspladser. Jeg er altid på udkig efter de gode spots og har efterhånden fundet en god håndfuld steder, som både er diskrete, men hvor der stadig er en chance for at blive opdaget.


(Foto fra show #213834 på DKWebcam.dk )


 

Og apropos at blive opdaget, så er jeg selvfølgelig ikke forskånet fra at være blevet taget på fersk gerning et par gange. Mit ellers så lave blodtryk er godt nok sat på overarbejde en gang eller to!
Sidste gang jeg blev opdaget var også klart den mest nervepirrende. Jeg holdt på en rasteplads ved en skov i Nordsjælland. Alt var godt, musikken spillede og jeg kørte det ene show af efter det andet. Jeg var i gang med et 24 timers ’camathon’, så brugerne var friske og klar på at støtte mit vanvittige projekt, om at være live i 24 timer. I et show bliver jeg bedt om at sætte mig udenfor bilen og lege, som sagt så gjort, og jeg sætter mig rutineret udenfor passagerdøren og onanerer for brugeren. Pludselig ser jeg på skærmen, at der dukker en cyklist op bagved mig. Fuck! Jeg skynder mig alt jeg kan at hoppe ind i bilen, grinende i panik, mens showet kører videre. Brugeren har en fest over opdagelsen af cyklisten og han kører showet videre. Inde fra bilen kan vi begge iagttage cyklisten, som kører lige rundt om bilen. Der er ingen tvivl om han har set mig, og at han kigger ind i bilen flere gange, mens jeg sidder jeg computer og en bodystocking, som dækker så godt som ingenting. Hele showet kan ses på DKWebcam (https://dkwebcam.dk/profile/93725/Lou/show/232944), hvis I vil se hvordan jeg ser ud i pressede situationer.

 

(Foto fra show #232944 på DKWebcam.dk)
Lou onanere i skoven, der kører folk forbi
 

Udover at sende live fra diverse udendørs lokationer, så har jeg også brugt brugernes hang til udendørsleg på andre måder. Jeg har blandt andet lavet sneengle udenfor et sommerhus jeg boede i, i en periode. Nøgen selvfølgelig. Det var en af de mere hårde projekter at skulle gennemføre. Men brugernes heppen og engagement var svær at stå for. Man kan virkelig mærke, når man har ramt plet i forhold til underholdningsværdien, i ens chat. Og det er sjældent, når jeg sidder og gør mig til og føler mig aller mest sexet! Nej, brugerne vil have det sjove og det skæve med et frækt twist. Hvis man rammer den helt rigtige cocktail, så er chatten fyldt op til randen på ingen tid.

Og apropos underholdningsværdi, så var jeg for nyligt på besøg hos mine dygtige kollega Liderlige Linda, for at lave lækre pige/pige shows sammen. Men udover de mange fede shows vi fik lavet, så gik vores chat fuldstændig amok, da et par af brugere begyndte at tippe tøj på os. Ja, det er en sjældenhed det går den vej, men de gange jeg har prøvet det har det været både et sjovt og virkelig indbringende indslag. De tipper, vi tager et stykke tøj på. Så sidder man der med flyverdragt, 3 huer, stilletter og pandahat! Og selvom det ikke lyder specielt pirrende eller sexet, så var det et hit hos brugerne. Vi endte endda i et show, hvor præmissen var et langt stripshow, for at komme ud af alt tøjet, før det var tid til at lege. Så trods det umiddelbart usexede outfit, så var brugerne stadig klar på et frækt show, med masser grin og selvironi.

 

Så selvom det udefra kan se nemt og ligetil ud, at være webcammodel, så afhænger ens succes altså i høj grad af nytænkning, sjove koncepter og så må man ikke tage sig selv alt for seriøst!


Skal du med ud i det blå ? Som du kan se i min vagtplan på min DK Webcam Profil Jeg er online fra min bil I morgen d 27/4 2019 fra klokken 12:00 -13:00! 
 

 

I vil helt sikkert høre meget mere fra mig her på bloggen fremover – for jobbet som webcammodel har så mange facetter, at jeg kunne skrive om det i årevis.


 

Om mig:

Måske du kender mig som Lou på DKWebcam, hvor jeg har været aktiv model siden 2016. Måske så du mig på forsiden af Ekstra Bladet i 2018 eller måske du så mig på DR2, da Torben Chris lavede sin egen pornofilm?
Udover at være webcam model, så har jeg en bachelor i kommunikation og arbejdede med dette i både ind- og udland, indtil jeg skiftede spor i 2016.

Siden har jeg over en længere periode levet af at lave webcamshows, som en af de få i Danmark.

Her på bloggen, vil jeg dele ud af oplevelser, erfaringer og tanker, som man gør sig, når man lever af noget så utraditionelt som webcam. Håber du vil læse med!
Smid gerne et like, hvis du kunne lide dette indlæg! 
Vi elsker kommentarer og spørgsmål, de leder til mange flere indlæg! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar